Documents To Go

Documents To Go Windows Smartphone 3.010

Al je documenten voortaan mobiel

VOOR

  • Documenten bewerken op je telefoon

TEGEN

  • Langdurige installatie

Uitmuntend
8

Documents to Go is een programma voor het bekijken en bewerken van spreadsheets, documenten en PDF-bestanden. De software opent de meeste documentsoorten, voor een snelle blik onderweg. Er is tevens een betaalde versie beschikbaar, waarmee je alle documenten bewerkt.

Wil je snel onderweg nog even een document bekijken dan zet je deze gemakkelijk op je telefoon. Tekst die je eerder op je (computer)beeldscherm had staan zet je bijvoorbeeld gemakkelijk om naar PDF met CutePDF. Dat is handig bij tijdschema's van bussen of reserveringsgegevens van hotels. Om je documenten later te lezen op je Android toestel heb je software nodig en Documents to Go is een prima voorbeeld. De software leest documenten in de formaten van Word, Excel en PDF.

Documents to Go is verkrijgbaar in twee smaken: een volledige en een gratis versie. De betaalde versie kost iets meer dan een tientje en omvat een volledig functioneel kantoorpakket, met bewerkingsmogelijkheden. De gratis versie is vooral handig als je nog even iets wilt doorlezen op weg naar je werk of school. Bestanden zet je via de USB-kabel op je telefoon of mail je naar jezelf. Documents to Go start automatisch wanneer je een document (als bijlage) van een mail probeert te openen.

Documents to Go is een prima programma voor het bekijken van je documenten. Wil je de bestanden bewerken dan raden we de betaalde versie aan.

Meeste downloads Zakelijk & Productiviteit voor windowsmobile

Meer
Documents To Go

Download

Documents To Go Windows Smartphone 3.010

Beoordelingen about Documents To Go